Ocean House

 

Работодателя:

The Ocean House в Watch Hill, RI  е посветен на създаването на трайни взаимоотношения с нашите гости и членове, чрез осигуряване на високо специално обслужване и гостоприемство в неформална елегантна атмосфера. The Ocean House and OH! Спа в Ocean House спечели престижната награда 5 звезди от Forbes Travel Guide, докато нашият ресторант Seasons  спечели 4 звезди. Услугите в Ocean House се изпълняват на най-високо равнище. 

oceanhouseri.com

Локацията:

Westerly е град в югозападната част на брега на Washington County, Rhode Island. Градът е домакин на редица годишни събития като First Night и The Summer Pops, организирани от Chorus of Westerly всеки юни в градския парк. Шекспир в парка се провежда в Wilcox Park.

 


Работни позиции и заплащане:

 

 

Ако избереш тази оферта пътуваш до летището, което е най-близко до твоя работодател. InterExchange ще ти предостави подробна инструкция за това как да се придвижиш до работодателя си, а също така и инструкция  какво трябва да направиш, за да получиш  Social Security Number.

InterExchange ще ти предостави и online ориентация, от която ще се запознаеш с правилата на програмата и със своите права по време на участието ти в нея.

 

Logo bottom