The Furies Cleaning

Работодателя:

 

The Furies Residential Cleaning Service and Linen Rentals се намира във Wellfleet на Cape Cod, Massachusetts и предлага почистване на къщи и наеми за клиенти в техния район от 1985г.

 

thefuriesonline.com

 

Локацията:

 

Намиращ се на около 50 мили от Атлантическия океан от външния край на Cape Cod, град Wellfleet е сезонна крайморска общност. През лятото населението се увеличава от 3500 целогодишни жители на около 20,000,като хората идват, за да се насладят на разнообразната култура, откритите участъци на океана, заливните плажове и гористите езера. Другите градове на Cape Cod до голяма степен са сходни по природа, въпреки че всеки има своя собствена  характеристика

 

Работни позиции и заплащане:

 

 

Ако избереш тази оферта пътуваш до летището, което е най-близко до твоя работодател. InterExchange ще ти предостави подробна инструкция за това как да се придвижиш до работодателя си, а също така и инструкция  какво трябва да направиш, за да получиш  Social Security Number.

InterExchange ще ти предостави и online ориентация, от която ще се запознаеш с правилата на програмата и със своите права по време на участието ти в нея.

 

Logo bottom