The Boardwalk

 

Работодателят:

The Boardwalk се намира на остров Put-in-Bay, в щата Ohio. Това е най-големият и известен ресторант на острова. Ресторантът е подходяща дестинация за тези, които искат да се насладят на спокойна и красива гледка на пристанището от различните нива на ресторанта. Персоналът се състои от американски и чуждестранни студенти. The Boardwalk е подходящо място за работа и за изживяване на едно невероятно и запомнящо се лято.

the-boardwalk.com

 

Локацията:

Ресторантът е разположен в остров Put-in-Bay, в щата Ohio. Намира се на 2-3 часа от Кливлънд – най-известният и гъстонаселен град в щата Охайо. В близост се намира вторият по популярност увеселителен парк в САЩ - Cedar Point. На острова има изобилие от паркове, културни забележителности, барове и много други места за забавление.

Причините да избереш:

 

Позиции:

Ако избереш тази оферта пътуваш до летището, което е най-близко до твоя работодател. InterExchange ще ти предостави подробна инструкция за това как да се придвижиш до работодателя си, а също така и инструкция  какво трябва да направиш, за да получиш  Social Security Number.

InterExchange ще ти предостави и online ориентация, от която ще се запознаеш с правилата на програмата и със своите права по време на участието ти в нея.

 

Logo bottom