Stop & Shop

Работодателя:

 

The Grocery Clerk подпомага с разтоварването на хранителни камиони, подрежда покупките на рафтовете и подравняват хранителни рафтове и проверява за изтичането на срока на годност в предната част на рафтовете. Ти може да се наложи да изпълняваш тези задължения и за замразените хранителни стоки. 

Касиерите показват професионално, приятно отношение към всички клиенти. Сканират на клиентите избраните от тях артикули за покупка, предоставят  транзакциите за покупка,правилно преглеждат американската валута, покупски сдебитни и кредитни карти. Тази позиция изисква отлични умения по английски език. Тази позиция ще даде възможност да се работи директно с обществеността и да се придобият умения за печалба в американското обслужване на клиентите. Студентите могат да работят и в други области на магазина, назначени от ръководството.

 

stopandshop.com

 

Локацията:

 

Намираме се точно в сърцето на Edgartown,Massachusetts, който е на Martha's Vineyard – курортна дестинация. Магазинът е на по-малко от миля от водата. Плажовете са точно най-отдолу на улицата, докъдето можеш да стигнеш ходейки или с колело. Всички летни дейности са на разположение на служителите. Служителите могат да ходят до магазините или да хванат автобуса. Няма нужда от пътуване с кола. Такситата са на разположение и са в непосредствена близост.

 


Работни позиции и заплащане:

 

 

 

Ако избереш тази оферта пътуваш до летището, което е най-близко до твоя работодател. InterExchange ще ти предостави подробна инструкция за това как да се придвижиш до работодателя си, а също така и инструкция  какво трябва да направиш, за да получиш  Social Security Number.

InterExchange ще ти предостави и online ориентация, от която ще се запознаеш с правилата на програмата и със своите права по време на участието ти в нея.

 

Logo bottom