Santa Cruz Beach Boardwalk

 

Работодателя:

Увеселителният парк, печелил награди,  е дом на две национални исторически забележителности: въртележка и известно влакче. От високия адреналин  на известното влакче до семейното забавление от водната обиколка, всеки си прекарва невероятно в парка. Паркът разполага и с голяма аркада и боулинг зала.

beachboardwalk.com

 

Локацията:

Този увеселителен парк е разположен на красивия морски плаж на Санта Круз, Калифорния. Има град близо до парка, в който има ресторанти, барове, кафета, магазини и други. В свободното си време можеш да се наслаждаваш на сърфиране, релаксиране на плажа, игра на волейбол и опознаване на град Santa Cruz. Santa Cruz  се намира на около 70 мили южно от San Francisco. Имайте предвид, че много от студентите намират областта за много по-студена от очакваното. Сутрините и вечерите могат да бъдат много студени – 10 градуса по Целзий. Santa Cruz е известен като плажен град, с малък или никакъв нощен живот.


Работни позиции и заплащане:

 

 

Ако избереш тази оферта пътуваш до летището, което е най-близко до твоя работодател. InterExchange ще ти предостави подробна инструкция за това как да се придвижиш до работодателя си, а също така и инструкция  какво трябва да направиш, за да получиш  Social Security Number.

InterExchange ще ти предостави и online ориентация, от която ще се запознаеш с правилата на програмата и със своите права по време на участието ти в нея.

 

Logo bottom