Seaside Cottages

Работодателя:

 

We have had the pleasure of accommodating reuniting families year after year. Our seaside property has 46 uniquely designed cottages with beautifully landscaped courtyards, barbecue grill ares, picnic tables, lounge chairs and adirondack chairs. So gather the extended family and come stay with us!

seasidecapecod.com

 

Локацията:

 

Cape Cod е известен със своите плажове. South Yarmouth е малък курортен град в Cape Cod, на около час, час и половина от Бостън. Някои от нещата, от които можете да се възползвате в свободното си време там са летните концерти, гледането на китове, красивите плажове, както и историческите места. The Pancake Man е разположен в сърцето на Cape. Всичко е в непосредствена близост. Повечето студенти ще се придвижват с велосипеди. Има изобилие от дейности за отдих, тъй като това е голям туристически район.


Работни позиции и заплащане:

 

 

Ако избереш тази оферта пътуваш до летището, което е най-близко до твоя работодател. InterExchange ще ти предостави подробна инструкция за това как да се придвижиш до работодателя си, а също така и инструкция  какво трябва да направиш, за да получиш  Social Security Number.

InterExchange ще ти предостави и online ориентация, от която ще се запознаеш с правилата на програмата и със своите права по време на участието ти в нея.

 

Logo bottom