Dornans

 

Работодателя:

 

Dornan’s е курорт трето, четвърто и пето поколение, семейна собственост, разположен в сърцето на долината на Jackson Hole, на брега на река Snake ,в границите на Национален парк Grand Teton, и само на 40 километра южно от Националния парк Yellowstonе. Западната атмосфера е съществена част от Dornan’s,  като се предлагат множество услуги, съдържащи се в два ресторанта, изключителна селекция от вина,хранителни стоки и деликатеси, ATM, спортна екипировка под наем и продажби през лятото. През зимните месеци се дават под наем ски, както и снегоходки. The Chuckwagon, Adventure Sports, и Moosley Second затварят през зимните месеци. Семейството Dornan обслужват хора в северозападен Wyoming от над шесдесет години години.

 

dornans.com

 

Локацията:

 

Намиращ се в северозападната част на щата Wyoming, Нациконалният парк Grand Teton предлага невероятни пеизажи с величествени планини, девствени езера и необикновена дива природа. Рязкото вертикално издигане на назъбения Teton Range  контрастира с хоризонтална покрита долина и ледникови езера в основата,създаващи световно известната природа, която привлича близо четири милиона посетители годишно.


Работни позиции и заплащане:

 

 

Ако избереш тази оферта пътуваш до летището, което е най-близко до твоя работодател. InterExchange ще ти предостави подробна инструкция за това как да се придвижиш до работодателя си, а също така и инструкция  какво трябва да направиш, за да получиш  Social Security Number.

InterExchange ще ти предостави и online ориентация, от която ще се запознаеш с правилата на програмата и със своите права по време на участието ти в нея.

 

Logo bottom