Castle Hill Inn

 

Работодателя:

 

Корпорация Newport Harbor е (ESOP) компания, разположена в Newport, Rhode Island, която притежава и оперира Newport Restaurant Group, Castle Hill Inn и Papa Razzi Trattoria.

 

castlehillinn.com

mooringrestaurant.com

22bowens.com

 

 

Локацията:

 

През годините Newport направи сам име за себе си по разнообразни начини,първо като колония, основана на религиозна свобода, по-късно като лятно мщсто за забавление на американските хайлайф семейства с имена като Astor и Vanderbilt, като ключово място за военноморските сили на САЩ, а след това като яхтинг столица на света. Днес можете да се насладите на историите на Newport за пътувания из пищните океански  имения, интересни музеи и исторически обекти като крайбрежни укрепления, фарове, и и велики сгради. За гледка по-отблизо на брега, посетителите могат да избират от разнообразни пешеходни турове, екскурзии с лодка и самостоятелни екскурзии. 


Работни позиции и заплащане:

 

 

 

Ако избереш тази оферта пътуваш до летището, което е най-близко до твоя работодател. InterExchange ще ти предостави подробна инструкция за това как да се придвижиш до работодателя си, а също така и инструкция  какво трябва да направиш, за да получиш  Social Security Number.

InterExchange ще ти предостави и online ориентация, от която ще се запознаеш с правилата на програмата и със своите права по време на участието ти в нея.

 

Logo bottom