22 Bowens Restaurant

The Mooring е висок клас ресторант, който е много оборотен и  предлага предимно морски дарове. 22 Bowen’s Wharf е само на няколко крачки и е великолепен стекхаус със закрито и открито място за сядане.

 

http://www.mooringrestaurant.com/

http://www.22bowens.com/

 

Студентите могат да работят на следните позиции:

 

Busser/Food Runners - $5.89 per hour plus tips 

Work Hours: At least 32 hours per week.

Униформа: осигурена от работодателя

 

През годините Newport направи сам име за себе си по разнообразни начини,първо като колония, основана на религиозна свобода, по-късно като лятно мщсто за забавление на американските хайлайф семейства с имена като Astor и Vanderbilt, като ключово място за военноморските сили на САЩ, а след това като яхтинг столица на света. Днес можете да се насладите на историите на Newport за пътувания из пищните океански  имения, интересни музеи и исторически обекти като крайбрежни укрепления, фарове, и и велики сгради. За гледка по-отблизо на брега, посетителите могат да избират от разнообразни пешеходни турове, екскурзии с лодка и самостоятелни екскурзии. 

Квартира:

Ще живеете в тристаен апартамент, с 1 или 2 студенти в стая, общо с петима студенти в апартамент. Има напълно оборудвана кухня, баня и хол. Има пералня и сушилня в мазето,които работят с монети. Телевизията и интернета не се включени в цената на квартирата, но можете да си заплатите допълнително за тях, ако желаете. Квартирата струва $100 на седмица.

 

Ако избереш тази оферта пътуваш до летището, което е най-близко до твоя работодател. InterExchange ще ти предостави подробна инструкция за това как да се придвижиш до работодателя си, а също така и инструкция  какво трябва да направиш, за да получиш  Social Security Number.

InterExchange ще ти предостави и online ориентация, от която ще се запознаеш с правилата на програмата и със своите права по време на участието ти в нея.

Logo bottom